Paco López: "Els jugadors no són màquines"

L'entrenador del Llevant no pensa reservar jugadors per al partit contra el líder de Primera, l'Atlètic de Madrid.

VÍDEO | Paco López: "Els jugadors no són màquines"

Paco López ha parlat en roda de premsa del pròxim partit que disputarà aquest dissabte contra el líder de Primera, l'Atlètic de Madrid. Serà la segona vegada en què es veuen les cares aquesta setmana després d'haver empatat a un al Ciutat de València en el partit endarrerit. El tècnic no vol oblidar que, a pesar de la igualada de dimecres, el conjunt matalafer encapçala la classificació i només ha perdut un partit.

El tècnic no pensa reservar jugadors, encara que ha deixat molt clar que tots els components de la plantilla són importants, tenint en compte, a més, la situació tan delicada que travessa el campionat: "A tots ens haguera agradat un altre calendari i que no hi haguera pandèmia, però els jugadors no són màquines i el ritme de partits és brutal i els esforços molt grans".

Per al de Silla, el període de recuperació de la lesió de Radoja és tot un dubte, ja que, en tractar-se d'un problema muscular, és difícil endevinar quants partits es perdrà el jugador. Qui sí que està disponible per a enfrontar-se a l'Atlètic de Madrid és Vukcevic, que ja entrena amb normalitat.

També et pot interessar

stats