Paco López deixa de ser l'entrenador del Llevant

La mala dinàmica de l'equip, amb setze partits seguits sense guanyar, ha precipitat la decisió

Paco López li xoca la mà al centrecampista Radoja
Paco López li xoca la mà al centrecampista Radoja / Agència Efe

El consell d'administració i l'àrea esportiva del Llevant UE han acordat, després de la reunió mantinguda aquesta vesprada, la no continuïtat de Paco López com a entrenador de la primera plantilla llevantinista.

La mala dinàmica de l'equip, amb setze partits consecutius sense guanyar (huit en la temporada 2020-2021 i huit més en l'actual), ha precipitat la decisió. Precisament en la derrota contra el Mallorca, el club va batre la seua pitjor ratxa de la història: els quinze partits sense guanyar de la temporada 1990-1991.

López deixa el Llevant en la dihuitena posició amb quatre punts de 24 possibles i en llocs de descens. El de Silla és el primer entrenador destituït de la temporada en Primera Divisió i encara es desconeixen els candidats a postular-se com a nou entrenador de l'equip.

En total, Paco López ha dirigit el Llevant en la màxima categoria del futbol nacional en un total de 147 partits, convertint-se en el que més ho ha fet i on també lidera la classificació d'entrenadors del Llevant amb més victòries en la categoria. Amb ell a la banqueta, el Llevant va aconseguir arribar a una semifinal de Copa del Rei.

Del filial al primer equip

El tècnic de Silla, després del seu pas pel club dels Orriols com a jugador en la temporada 1994-1995, va tornar a l'entitat en 2017 per a dirigir a l'Atlètic Llevant UE en Tercera Divisió.

Després de 31 jornades disputades i amb el filial llevantinista en el més alt de la taula, Paco López va ser el triat el març de 2018 per a posar-se al capdavant de la banqueta del primer equip masculí amb l'objectiu d'aconseguir la permanència en la Lliga.

També et pot interessar

stats