Paco López: "Anirem a mort amb els jugadors que estiguen en l'equip quan es tanque el mercat"

El Llevant buscarà els primers punts de la temporada en la visita a Pamplona

Paco López, durant la roda de premsa

En la prèvia del partit que aquest diumenge enfrontarà a Pamplona el Llevant i l'Osasuna, l'entrenador granota, Paco López, ha dit que, tot i que el mercat encara està obert, ell lluitarà amb els seus jugadors: "Hi ha possibilitats, però no és gens fàcil; nosaltres anirem a mort amb els jugadors que estiguen en l'equip quan es tanque el mercat".

Sobre Campaña, el tècnic de Silla ha afirmat que està entrenant-se com sempre, amb una espectacular implicació, generositat i ganes: "No he vist en ell cap canvi i en cap moment ha baixat el seu nivell d'entrenament. És un jugador important, està treballant de manera sensacional i no pegaré més voltes als rumors".

L'equip granota, després de la derrota de la primera jornada, espera aconseguir els primers punts de la Lliga contra un equip "amb símbols d'identitat molt clars i senzills, complicat de neutralitzar, molt fort i amb un estil de joc directe perillós". Paco López ha destacat que l'equip sap que haurà de lluitar en un partit que preveu físic però en què el Llevant es podria veure beneficiat per l'absència de públic, ja que El Sadar és un camp on l'afició espenta molt l'equip.

També et pot interessar

stats