Paco Alcácer se'n va als Emirats Àrabs Units

El davanter de Torrent jugarà cedit en el Sharjah FC, que es guarda una opció de compra pel futbolista

Paco Alcácer, amb la seua nova camiseta
Paco Alcácer, amb la seua nova camiseta / Twitter: @SharjahFC

Paco Alcácer ja té nou club. El davanter de Torrent ha elegit un destí exòtic per a seguir jugant a futbol: se'n va cedit al Sharjah FC, de la Lliga dels Emirats Àrabs Units. El futbolista jugarà cedit en el club emiratià, que es guarda una opció de compra a final de temporada.

L'eixida de Paco Alcácer era un dels objectius prioritaris en el mercat del Vila-real, ja que no comptava per al tècnic, Unai Emery. A més, juntament amb la més que probable marxa de Boulaye Dia a la Salernitana, podria facilitar l'arribada d'un nou reforç en atac. Totes les mirades estan posades en l'uruguaià dinson Cavani, que ja va coincidr amb el tècnic basc al PSG francés.

El de Torrent va arribar al Vila-real el gener de 2020 procedent del Borussia Dortmund a canvi de 23 milions d'euros, que fins ara suposa el fitxatge més car de la història del club. En aquests dos anys i mig com a groguet ha disputat 76 partits, en què ha marcat 21 gols i ha repartit 12 assistències. Però la seua participació en l'última temporada ja va ser testimonial. 

També et pot interessar

stats