Paco Alcácer iguala Gaspar Rubio com a màxim golejador valencià de la selecció espanyola

Amb el gol del davanter de Torrent contra Anglaterra, Alcácer suma nou gols.

Paco Alcácer celebra el gol amb Sergio Ramos
Paco Alcácer celebra el gol amb Sergio Ramos / Julio Muñoz (Efe)

Tot i viure la selecció espanyola la primera derrota de l'era Luis Enrique i trencar una ratxa de 28 partits sense perdre, Paco Alcácer va ser el protagonista valencià del partit entre Espanya i Anglaterra que es va tancar amb el marcador de dos gols a tres.

El davanter de Torrent, que va entrar al terreny de joc al minut 57, aconseguia només un minut després de xafar la gespa del Sánchez Pizjuán marcar el primer gol del combinat nacional d'Espanya després d'enviar al fons de la xarxa un remat de cap a l'eixida d'un córner.

Amb aquest gol, Paco Alcácer iguala Gaspar Rubio, exjugador del Llevant UE, Reial Madrid i València entre altres equips, com a màxim golejador valencià amb la selecció espanyola absoluta amb nou gols.

El davanter de Torrent iguala així el jugador de Serra qui va vestir la camiseta d'Espanya en quatre ocasions i va anotar nou gols, dos d'ells precisament en la primera vegada que la selecció espanyola superava Anglaterra l'any 1929. En aquell partit disputat a Madrid, Espanya es va imposar per quatre gols a tres al conjunt de les illes britàniques i Rubio va marcar dos dels quatre gols locals.

Per la seua part, Paco Alcácer ha aconseguit nou gols en 15 partits disputats amb el combinat nacional espanyol absolut, encara que ha sigut l'última setmana en el partit amistós contra Gal·les dijous, quan va anotar dos gols, i en l'enfrontament contra Anglaterra dilluns quan, en només cinc dies i dos partits ha marcat tres gols.

Alcácer i Gaspar Rubio superen els huit gols d'Antonio Maceda i els set d'Asensi i Roberto Soldado.

El jugador torrentí del Borussia Dortmund, en ratxa golejadora des de la seua arribada al conjunt alemany, pot superar les xifres golejadores de Gaspar Rubio si el nou seleccionador espanyol continua comptant amb el jugador valencià en la pròxima convocatòria de la selecció espanyola el pròxim mes de novembre quan Espanya s'enfrontarà amb Croàcia i Bòsnia.

També et pot interessar

stats