Pacheta renova per una temporada amb l'Elx

L'artífex de l'ascens a Segona i de la permanència en la categoria continuarà en l'Elx la temporada que ve.

Pacheta ha celebrat la seua renovació en una entrenament a la platja.
Pacheta ha celebrat la seua renovació en una entrenament a la platja.

Ja ho va dir el nou director esportiu, Nico Rodríguez, el dia de la seua presentació: "Pacheta és una prioritat". Era qüestió de temps. Les postures anaven apropant-se i sols els detalls econòmics han endarrerit l'oficialitat de la renovació. Cobrarà vora els 300.000 euros.  

Ell no volia hipotecar el club i per això demanà una temporada. Aixó sí, volia formar part de l'equip a l'hora de construir la nova plantilla. Sense dubte, una gran notícia per al club palmerer, que s'assegura la pau social i un dels entrenadors millor considerats de la categoria. 

El tècnic burgalés haurà ara d'asseure's amb el director esportiu, analitzar la plantilla i decidir les eixides de jugadors que no han comptat esta temporada. Menció especial són els casos de Nino, qui podria continuar també una temporada més, Xavi Torres, Alexander, Neider i una de les joies de la plantilla, Ivan Sánchez

Demà dijous, aprofitant la roda de premsa prèvia al partit contra el Nàstic, es presentarà a la sala de premsa del Martínez Valero.

També et pot interessar