Pacheta: "Si no dona temps a entrenar, caminarem"

El Vila-real, amb nou entrenador, encara una ratxa de set partits pràcticament consecutius

El tècnic del Vila-real, Pacheta
El tècnic del Vila-real, Pacheta

El Vila-real encara una sèrie de set partits pràcticament consecutius. Amb nou entrenador, Pacheta, i energies renovades després de la finestra de seleccions, el conjunt groguet tracta de revertir la situació en què està amb un partit guanyat de quatre possibles en Lliga.

En aquest sentit, Pacheta ha assegurat que la seua màxima preocupació és intentar que el jugador arribe al partit amb tota la informació possible. El primer és aquest diumenge contra l'Almeria.

Pacheta sap que no ha tingut molt de temps per a preparar-lo, i que, a més, ho ha fet recuperant efectius a poc a poc. No obstant això, s'ha mostrat contundent sobre el fet que el jugador necessita una preparació mínima per al partit. "Si no ens dona temps a entrenar, ho farem caminant. Si no ens dona temps a caminar, ho farem amb vídeo", ha matisat.

Sobre els primers dies en l'equip, Pacheta ha assegurat que està content, i que les seues sensacions són fantàstiques. "Tenim un pla i el que s'ha d'adaptar soc jo", ha concretat el tècnic de Burgos. Comença l'era Pacheta.

També et pot interessar

stats