Pacheta compleix un any a la banqueta de l'Elx

El tècnic de Burgos va aconseguir l'ascens a Segona Divisió i ara busca la consolidació en la categoria.

Pacheta, en una imatge d'arxiu
Pacheta, en una imatge d'arxiu

José Rojo Pacheta s'ha convertit en l'ídol de l'afició i el líder del vestidor. Amb 365 dies a la banqueta il·licitana ha sigut capaç de traure l'equip del pou de la Segona B i consolidar l'Elx en el futbol professional. Enguany, amb el pressupost més baix de la categoria, distancia els llocs de descens amb nou punts i l'equip millora dia a dia.

El 28 de febrer del 2018 era presentat i en la primera roda de premsa ja anunciava quines eres les seues intencions. Assumia tota la responsabilitat i volia que les crítiques tingueren tan sols una direcció, la seua figura. Arribà en la jornada 28 contra el Llagostera. En les últimes onze jornades no va conéixer la derrota. El bagatge es va traduir en quatre victòries i set empats.

Acabà la temporada regular tercer en la classificació, a dos punts del Villarreal B i a deu del Mallorca, que acabà de líder del grup III.

La fase d'ascens va ser quasi perfecta, amb cinc victòries i només una derrota. En la final del play off guanyaren al Villarreal al Martínez Valero per dos gols a zero i fora de casa perderen per la mínima. Un ascens ben celebrat a la ciutat de les palmeres.

El 23 de juny l'Elx va tornar a Segona, on ara lluita per a aconseguir la permanència matemàtica al més prompte possible. Ambiciós i competitiu, busca ara traure el màxim rendiment d'una plantilla totalment renovada en aquesta segona volta de la lliga.

Des del club ja han volgut asseure’s amb ell per tractar la renovació, però Pacheta vol aconseguir l'objectiu abans de desviar l'atenció en el seu futur.

En els 45 partits a la banqueta de l’Elx, el balanç no es gens roín: 16 victòries, 18 empats i 11 derrotes.

També et pot interessar

stats