Pablo Marí podria tornar a fer història

Aquesta vesprada podria convertir-se en el primer espanyol a guanyar el Mundialito.

Pablo Marí podria tornar a fer història

El 23 de novembre el futbolista d'Almussafes Pablo Marí va fer història en convertir-se en el primer valencià que alçava la Copa Libertadores. I hui el central té l'oportunitat de conquistar un altre trofeu internacional.

La història de Pablo Marí és la d'un rodamon del futbol. Amb 26 anys ha trobat en el Flamengo la recompensa d'una carrera que va començar al camp de futbol d'Almussafes. Després de passar per les categories inferiors del València i del Llevant, va recalar en el Mallorca, on va fer el salt al futbol professional. Ha defés les camisetes del Nàstic i del NAC Breda holandés, on va ser capità, va contribuir a l'ascens del Girona a Primera i fa sols sis mesos estava lluitant amb el Dépor per pujar a la màxima divisió del futbol espanyol. Però el Flamengo s'entravessà en el seu camí. 

Amb el club brasiler, Pablo Marí ha trobat la millor versió i ha oblidat episodis de lesions que queden lluny. S'ha convertit en el primer espanyol que guanya la Copa Libertadores i la lliga brasilera. L'han nomenat millor central de la competició i ha estat en l'onze ideal. 

Esta vesprada, en la final del Mundialito contra el campió d'Europa, el Liverpool, Pablo Marí té l'oportunitat d'ampliar el palmarés.

També et pot interessar

stats