Alemao prolonga la mala ratxa del Vila-real B (2-1)

El filial groguet ha patit la cinquena derrota seguida i cau fins a l'últim lloc de la taula

Pau i Alemao, en una acció del partit
Pau i Alemao, en una acció del partit / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
30 de març 2024 - 14:40 Actualitzat: 31 de març 2024 - 20:53

El Vila-real B no reacciona i és el nou cuer de Segona Divisió. El filial groguet ha patit la cinquena derrota consecutiva, després de caure 2-1 al Carlos Tartiere contra l'Oviedo, en un partit en què ha merescut, almenys, sumar un punt.

L'equip de Miguel Álvarez ha competit bé en la primera part, però ha tornat a pagar massa cares les errades defensives que ha comés. Alemao ha aprofitat una assistència de l'exgroguet Santi Cazorla per a inaugurar el marcador en el primers minuts de joc. Però el Vila-real B s'ha refet i ha aconseguit restablir la igualada amb un penal transformat per Javi Ontiveros. L'alegria només ha durat tres minuts, ja que Alemao, ja en el temps afegit del primer acte, ha tornat a avançar els asturians.

En la represa, els groguets han fet un pas avant en busca de l'empat i han generat perill en la porteria contrària. Però la falta d'encert cara a porteria els ha privat de puntuar contra un rival de la part alta de la taula.

El Vila-real B queda ara a quatre punts de la permanència, que marca l'Alcorcón, amb 34 punts. Després de cinc jornades sense sumar, cal canviar la dinàmica com abans millor, començant per la setmana que ve, en la visita del Burgos a la Ceràmica.

També et pot interessar

stats