Osca - Vila-real: una visita per a mantindre’s en posicions de Champions

Gerard Moreno serà baixa tres setmanes per una lesió a la cama esquerra.

Trigueros en una acció contra l'Osca en un enfrontament anterior
Trigueros en una acció contra l'Osca en un enfrontament anterior / Twitter: @VillarrealCF

El Vila-real visita el camp de l'últim classificat, l'Osca. El submarí arriba al partit després de l'empat d'aquesta setmana contra el Llevant, que els va deixar un regust agredolç, però que els ha fet acabar la primera volta de la lliga en posicions de Champions League, sempre amb el permís del Sevilla, que és cinqué amb un partit menys.

Contra el Granada, el Vila-real va tornar a fer un partit seriós i va tindre l'oportunitat de guanyar-lo, però Rui Silva va parar un penal a Paco Alcácer que va fer que es mantinguera el 2-2 final.

Els d'Unai Emery s’enfrontaran a un Osca molt necessitat. El canvi d'entrenador, de Michel a Pacheta, ha portat nous aires, però els resultats continuen sense afavorir les aspiracions dels aragonesos. En l'últim partit, contra el Getafe, tampoc aconseguiren sumar i van perdre per 1-0 al Coliseum Alfonso Pérez de la ciutat madrilenya. De fet, els blaugrana marcaren en un córner, en el minut 94, però el VAR i l'àrbitre van anul·lar el gol per una mà de Siovas.

L'Osca no podrà comptar amb la baixa d'Insua, positiu en coronavirus; i tampoc amb el migcampista Mosquera, que al desembre es va lesionar per primera vegada des que va arribar a l'equip aragonés, i encara arrossega problemes a la cama esquerra. L'últim problema de Pacheta serà la baixa del davanter Sandro Ramírez, amb una lesió muscular a la cama esquerra.

Per la seua banda, la mala notícia del Vila-real és la baixa de Gerard Moreno, un dels davanters més en forma de la lliga, que es va lesionar abans de l'últim partit, i es perdrà els pròxims tres partits de lliga. Paco Alcácer, ja recuperat de la lesió, podria ocupar la davantera. La resta de baixes del conjunt groguet continuen sent les d'Iborra, Alberto Moreno i Mario Gaspar. A més, Chukwueze està pendent de com evoluciona, i podria passar pel quiròfan.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 14:00 h, amb la narració de Xavi Rubert i els comentaris de Xavi Valls.

També et pot interessar

stats