Osca-Llevant: a refrendar les bones sensacions

Els de Paco López visiten la canxa del penúltim classificat.

Els jugadors del Llevant celebren un gol en l'últim partit davant la Reial Societat
Els jugadors del Llevant celebren un gol en l'últim partit davant la Reial Societat / Twitter: @LevanteUD

Després del partidàs contra la Reial Societat, el Llevant ha agafat aire i confiança per a afrontar el partit d'aquest dimarts. Els toca visitar l'Osca, el penúltim de la taula i que només ha guanyat un partit en aquesta Lliga.

Els aragonesos han perdut aquest cap de setmana per 2 gols a 0 al camp de l'Athletic Club de Bilbao en un partit que es va decantar cap a un costat els últims cinc minuts a causa de l'expulsió de Jorge Pulido.

Per aquest motiu, el mateix Pulido no jugarà contra el Llevant, com tampoc ho farà el lateral Maffeo, que pateix un trencament de fibres. L'entrenador del quadre blaugrana, Michel Sánchez, tampoc no podrà alinear Borja García, que està pendent d'unes proves per a determinar l'abast de la sobrecàrrega que va patir durant el partit. A més, el davanter Sandro Ramírez, que ja fa dues setmanes que no entra en la convocatòria, continua el seu procés de recuperació de l'abductor.

No obstant això, l'entrenador del Llevant, Paco López, ha assegurat que no abaixarà la guàrdia perquè es tracta d'un rival directe i que consolidar la tranquil·litat depén de començar a guanyar. López ha reiterat que encara queda molta lliga i que depenen d'ells mateixos per a complir el seu objectiu.

Per al partit, Paco López no podrà comptar amb Postigo, que amb una lesió muscular no podrà ser de la partida. Tampoc Bardhi i Campaña, que ja treballen a la gespa, però que continuen amb el procés de recuperació. Duarte, per coronavirus, i Toño, per ser contacte estret de l'anterior, tampoc no hi podran estar.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 19:45 hores, amb la narració de Xavi Alberola i els comentaris de Sergio Ballesteros.

També et pot interessar

stats