Osasuna-Vila-real: la Copa marca el camí a seguir

Els groguets encadenen quatre empats consecutius en la Lliga.

Jaume Costa disputa un baló durant el partit contra el Betis
Jaume Costa disputa un baló durant el partit contra el Betis / Twitter: @villarrealcf

El Vila-real visita aquest dissabte l'Osasuna, últim classificat de Primera Divisió, després de la contundent victòria (0 gols a 6) contra el Leioa en Copa del Rei. Els groguets encadenen quatre empats consecutius en Lliga contra el Reial Madrid, la Reial Societat, l’Elx i el Betis, i buscarà torna a la senda de la victòria contra un rival en hores baixes.

Quatre punts en set partits és el pobre balanç dels navarresos que, tot i així, mantenen totes les opcions intactes per a aconseguir la permanència. De fet, amb una victòria podrien acabar la jornada fora de les posicions de perill.

A més, l'equip entrenat per Jagoba Arrasate, també arriba al partit amb la moral renovada després de classificar-se per la via ràpida per a la ronda següent de Copa del Rei en guanyar per 0 gols a 6 el Tomares sevillà, equip que milita en la Divisió d'Honor andalusa.

Per al partit, Arrasate ha recuperat diversos efectius com Budimir i Adrián, però encara presenta les importants baixes del 'Chimy' Ávila, Jony Rodríguez i Lucas Torró.

Per la seua banda, el Vila-real continua amb la seua plaga de lesions. A la important baixa de Vicente Iborra, que es perdrà el que resta de temporada, també s'uneixen la de Bacca, Alcácer, Alberto Moreno i Coquelin per lesió i Pedraza per acumulació de targetes. A més, el lateral Estupiñán i Moi Gómez tenen molèsties i són dubte per al partit.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 18:30 h, amb Jordi Sanchis, la narració de Xavier Rubert i els comentaris de Xavi Valls.

També et pot interessar

stats