L'equip groguet ha guanyat 0-3 l'Osasuna i es consolida en zona europea

Morales i Lo Celso celebren un dels gols
Morales i Lo Celso celebren un dels gols / Jesús Diges (Efe)
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
18 de març 2023 - 14:22 Actualitzat: 19 de març 2023 - 20:05

El Vila-real ha oblidat l'eliminació de la Conference League per la via ràpida amb un triomf convincent contra l'Osasuna a El Sadar (0-3), que consolida els groguets en la sisena plaça de la Lliga. La mala notícia per a l'equip de Quique Setién han sigut les lesions, especialment la de Gerard Moreno, que sembla que no podrà anar amb la selecció espanyola.

Els navarresos han començat millor i han disposat de les primeres ocasions de gol del partit. Però el Vila-real ha resistit les envestides locals i ha esperat el seu moment. I aquest ha arribat en una acció molt ràpida a la contra que ha iniciat Reina. Parejo ha habilitat Pedraza en la banda esquerra i el lateral ha fet una gran assistència perquè Samu, amb el genoll, inaugurara el marcador. Poc després el nigerià ha tornat a marcar en una altra acció a la contra, però el VAR ha anul·lat el gol per un fora de joc mil·limètric. Tot anava segons el guió establit fins que Gerard Moreno s'ha tornat a lesionar poc abans del descans. El català no ha pogut seguir i Morales ha ocupat el seu lloc.

Setién també ha canviat en la represa Pedraza, per un colp en el nas, i Albiol, que arrossegava molèsties. L'Osasuna ha millorat en la segona part i ha reclamat un possible penal per mans de Yéremy Pino, però ni l'àrbitre ni el VAR han assenyalat la pena màxima. Els navarresos han continuat assetjant la porteria grogueta però no han encertat a marcar, i Morales ha aprofitat una errada de Moncayola per a marcar un golàs de quasi el mig del camp. I ja en temps afegit, el davanter ha tornat a mullar per a fer el tercer i definitiu.

Aquesta victòria balsàmica consolida els groguets en el sisé lloc, amb cinc punts més que el seté, l'Athletic, i a quatre del cinqué, el Betis. La Champions, que marca la Reial Societat amb el quart lloc, continua a set punts.