L'Elx s'acosta al precipici (2-1)

L'equip franjaverd ha desaprofitat un marcador favorable i ja té un peu i mig en Segona Divisió

Abde celebra un dels gols davant la desesperació d'Èdgar Badia
Abde celebra un dels gols davant la desesperació d'Èdgar Badia / Jesús Diges (Efe)
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
07 d'abril 2023 - 19:51 Actualitzat: 08 d'abril 2023 - 17:57

L'Elx ha patit la tercera derrota seguida en la Lliga en caure 2-1 a Pamplona contra l'Osasuna. L'equip franjaverd s'ha avançat en el marcador després de completar una bona primera part, però ha desaparegut en la represa. L'il·licità Abde ha ajusticiat els de Sebastián Beccacece, que estan cada vegada més a prop de consumar el descens a Segona.

L'equip de Beccacece ha eixit ben plantat a El Sadar, però tot se n'haguera pogut anar avall amb un penal favorable a Osasuna en el minut 14. González Fuertes ha assenyalat la pena màxima comesa per John sobre Budimir, però el VAR, després d'un període llarg d'anàlisi, ha dictaminat que no hi havia falta. L'Elx ha començat a acostar-se a l'àrea defesa per l'exgranota Aitor Fernández, però la falta de punteria l'ha privat de marcar. I quan ja semblava que s'arribaria al descans amb empat a zero, Tete Morente ha fet justícia en avançar els il·licitans en el minut 44.

En la represa, l'equip il·licità ha desaparegut i l'Osasuna ha començat a assetjar la porteria d'Édgar Badía. Abde, amb un doblet en tretze minuts, ha culminat la remuntada dels navarresos contra un equip que ha abaixat els braços massa prompte. A més, Beccacece perd Fidel per lesió i Morente s'ha retirat amb molèsties. El precipici està cada vegada més a prop.