Les opcions dels equips valencians en l'últim dia del mercat de fitxatges

El Vila-real és l'únic que arriba amb els deures fets al tancament del termini

Els equips valencians apuren les últimes hores del mercat de fitxatges
Els equips valencians apuren les últimes hores del mercat de fitxatges

El mercat de fitxatges acaba aquest dimarts i els equips valencians esgoten les últimes hores per a poder fer algun moviment que millore el present o per a desfer-se de jugadors que no hi compten i que deixen un espai salarial lliure.

Així es presenta l'últim dia:

Vila-real: deures fets

El Vila-real és l'únic equip que ha fet els deures abans d'hora. És l'equip espanyol que més ha gastat, 54 milions, en el mercat amb les incorporacions definitives de Foyth, Morlanes, Boulaye Dia i Danjuma.

A hores d'ara no s'espera cap moviment, però l'arribada d'una oferta per algun jugador podria canviar les coses.

València CF: arribades si hi ha eixides

Després de l'última arribada, la de Foulquier, i l'eixida de Sobrino al Cadis, el València no prepara cap oferta més per incorporar jugadors a la plantilla. Però tot això pot canviar en qüestió d'hores. Hi ha diversos jugadors que podrien eixir i, en aquest cas, el conjunt de Mestalla sí que hauria de recórrer a fitxar.

Diakhaby podria anar-se'n al Newcastle anglés. Una operació que podria reactivar l'opció Djené per a apuntalar la defensa, jugador que pertany al Getafe, l'exequip de Bordalás. També podria eixir del València rumb a Anglaterra, Guedes. Si el Wolverhampton, finalment, ven l'espanyol, Adama Traoré, el jugador valencianista seria la primera opció per a suplir-lo.

Llevant: fronts oberts

El Llevant està pendent de diversos fronts que encara té oberts. D'una banda, vol donar eixida a Hernani i a Sergio León. El segon podria recalar en el Valladolid, després que l'equip de Pucela haja venut Marcos André al València. En la mateixa operació, el migcampista Óscar Plano arribaria al conjunt granota.

D'altra banda, el Llevant també està pendent de l'eixida del jugador del Getafe, Cucurella, al Brighton anglés. Si l'operació fructificara, el conjunt madrileny activaria l'opció de De Frutos, un dels jugadors amb què més està comptant Paco López.

Elx: només falta un migcampista

L'Elx ha sigut un dels que millor s'ha mogut a l'hora de compensar la plantilla. Ha fet moviments en totes les línies del camp, des de la porteria amb l'arribada de Kiko Casilla, fins a la davantera amb el fitxatge de Boyé.

No obstant això, considera que encara li falta una peça per encaixar. Aquesta seria l'opció d'un migcampista creatiu per complementar i posar-li un competidor a Raúl Guti i Fidel. Venen hores difícils.

També et pot interessar

stats