Omar Mascarell: "Estem en una posició privilegiada"

Els tres punts contra l'Osasuna donarien per certificada la permanència

El migcampista de l'Elx, Omar Mascarell
El migcampista de l'Elx, Omar Mascarell

El migcampista canari de l'Elx, Omar Mascarell, ha concedit una entrevista en exclusiva a les càmeres d'À Punt Mèdia en què ha fet un repàs a la temporada en general, amb la situació del club i la seua renovació com a centre de la conversa.

Mascarell ha assegurat que qualsevol aficionat haguera signat estar on estan hui i que relaxar-se seria molt negatiu. L'Elx està actualment en la catorzena posició de la classificació a 8 punts del descens que marca el Granada i amb només 15 punts encara per jugar.

El canari ha dit que el balanç de la temporada ha sigut molt bo. Mascarell ha elogiat el canvi que es va fer en la banqueta amb l'entrada de Francisco al capdavant de l'equip. "Francisco ha encertat a la perfecció i s'han vist els resultats. El míster ha sabut fer que tots estigueren connectats", matisava.

El migcampista, a més, ha tingut bones paraules per al grup en què diu que hi ha una competitivitat sana i amb jugadors bons en totes les posicions. De fet, també ha explicat que l'equip està molt unit i que això es reflecteix en els resultats.

Finalment, sobre la seua possible renovació, Omar Mascarell ha dit que està esperant que l'Elx se salve per poder assentar-se a parlar d'aquesta. El jugador ha afirmat que se sent com a casa en l'equip franjaverd, però encara no pot parlar més sobre la possibilitat de quedar-se en l'equip la pròxima temporada, perquè encara no hi ha hagut moviments.

L'Elx juga el pròxim partit de Lliga aquest cap de setmana a l'estadi Martínez Valero contra l'Osasuna, equip que ja no es juga pràcticament res, més que tractar d'esgotar les poques possibilitats que li queden per entrar en les posicions europees que donarien accés a jugar la UEFA Conference League l'any que ve.

També et pot interessar

stats