Oficial: Quique Setién substituirà Emery en el Vila-real

Es farà càrrec d'un equip amb el repte d'acabar en Europa i aconseguir el títol de la Conference League

Oficial: Quique Setién substituirà Emery en el Vila-real

Ja és oficial. El Vila-real ha fitxat Quique Setién com a nou entrenador groguet pel que resta de temporada i una més.. Substituirà Unai Emery, després de l'eixida per sorpresa del submarí amb destí a l'Aston Villa anglés.

Setién no entrena des de fa dos anys, quan el van acomiadar de la banqueta del FC Barcelona després d'una dolorosa eliminació en Champions League, en caure per 8-2 contra el Bayern de Munic i d'haver estat només 25 partits a la banqueta blaugrana.

A més del Barça, el càntabre ha sigut entrenador del Betis, Las Palmas, el Lugo, el Logronyés i el Racing de Santander, al qual ha tractat d'imprimir el seu segell característic, amb un estil fluid i vistós.

En el Vila-real l'espera la gran tasca de millorar el que ha fet el seu predecessor, fet que sembla molt difícil. Emery va guanyar un títol d'Europa League i va arribar a unes semifinals de Champions.

Ara el submarí lluita per guanyar la Conference League, tercera competició europea, i per tractar de millorar el resultat lliguer de la passada campanya.

També et pot interessar

stats