Oficial: Luis Enrique deixa de ser el seleccionador espanyol

La Federació ha anunciat la seua marxa i la intenció d'un canvi de projecte per a la selecció espanyola

Així ha sigut el gràfic de comiat a Luis Enrique
Així ha sigut el gràfic de comiat a Luis Enrique

Només faltava la confirmació i ja és oficial. La Federació Espanyola de Futbol ha anunciat que Luis Enrique deixa de ser seleccionador espanyol.

Segons ha anunciat la institució, la direcció esportiva ha traslladat al president la intenció d'arrancar un nou projecte "amb l'objectiu de continuar amb el creixement aconseguit en els últims anys".

La Federació ha destacat en el comunicat que el tècnic asturià ha assolit la consolidació d'un relleu generacional en la selecció i en el futbol espanyol.

Luis Enrique, que està en el càrrec des de 2018, ha classificat la selecció per a dos Final Four de la Lliga de les Nacions, va arribar fins a les semifinals de l'Eurocopa 2020 i, enguany, fins a huitens de final del Mundial de Qatar, on va caure, de manera sorprenent contra el Marroc en els penals.

La Federació ha desitjat la millor de les fortunes a Luis Enrique i al seu equip de treball en futurs projectes professionals.

Ara, la institució ja treballa en el substitut del tècnic asturià. Un dels millors situats per a cobrir el càrrec és Luis de la Fuente, actual seleccionador sub 21 i que coneix molt bé una gran part de l'actual plantilla de l'absoluta.

També et pot interessar

stats