Oficial: Jaume Costa es desvincula del Vila-real després de deu temporades

El defensa acabava contracte aquest 30 de juny en el club en què s'ha convertit en un dels jugadors amb més partits jugats

Jaume Costa es desvincula del Vila-real
Jaume Costa es desvincula del Vila-real / Twitter: @jaumecosta11

El Vila-real CF acaba de fer oficial l'eixida del lateral Jaume Costa, qui acaba contracte aquest 30 de juny, després d'haver militat deu temporades en el primer equip del club de la Plana.

El defensa valencià diu adeu a més d'una dècada en l'entitat, i és, a més, un dels huit jugadors amb més partits oficials vestint la samarreta del submarí.

Costa va arribar al Vila-real per a reforçar l'equip filial en la campanya 2010-2011 i va pujar al primer equip de manera definitiva en la campanya 2012-2013, que va aconseguir retornar a la màxima categoria després del descens de la campanya anterior.

Després de deu campanyes en el primer equip, Costa ha sumat un total de 267 partits oficials, una xifra que el converteix en el segon lateral esquerre amb més partits de la història, només superat per l'argentí, Rodolfo Martín Arruabarrena, que el supera en només 17 partits més de groguet (284).

Costa s'acomiadarà aquest dimecres en una roda de premsa a les instal·lacions del Vila-real.

També et pot interessar

stats