Oblak impedeix la victòria del Vila-real contra l'Atlètic de Madrid

Els de Calleja, que encara no han guanyat a casa, han empatat (1-1) tot i ser molt superiors als matalassers.

Jan Oblak, un malson per als davanters del Vila-real. Domenech Castelló
Jan Oblak, un malson per als davanters del Vila-real. Domenech Castelló / EFE
20 d'octubre 2018 - 23:40

De poc li ha servit al conjunt groguet l'acumulació d'ocasions davant Jan Oblak en un encontre que ha acabat amb empat (1-1). Repartiment de punts que no satisfà el Vila-real després del domini que han mostrat els de Calleja.

El porter eslové de l'Atlètic ha sigut el gran protagonista dels de Simeone. Ja en la primera part ha fet una molt bona parada amb la punta dels dits d'un llançament de Jaume Costa. Els groguets aprofitaven les entrades per les bandes i han arribat a anul·lar els madrilenys. Tant que Simeone ha decidit arriscar en l'inici de la segona part amb un doble canvi. Rodri i Kalinic han deixat el terreny de joc i hi han entrat Lemar i Correa.

Aquest moviment del tècnic argentí ha funcionat. Només uns minuts després ha arribat el gol de l'Atlètic després d'una treta de falta de Griezmann, que Funes Mori ha desviat al travesser. Álvaro i Asenjo han entropessat, i el rebuig l'ha aprofitat Filipe Luis per a marcar de cap. Ha sigut només un miratge, perquè sense Rodri els del Metropolitano han perdut definitivament el control.

Els moviments des de les banquetes han acabat sent clau. Poc després que Calleja donara entrada a Carlos Bacca per Iturra, el colombià ha participat en la jugada de l'empat. Mario Gaspar trobava una pilota morta en l'àrea, el seu remat amb l'exterior tocava en Filipe Luis, i ha acabat entrant en la porteria.

Amb un Atlètic molt gris, els futbolistes de Calleja acumulaven ocasions de perill. En aquest punt de l'encontre és quan Oblak ha sigut transcendental, amb parades a Gerard Moreno, Fornals i Bacca. Encara que el colombià ha acabat lesionat i ha hagut de deixar el terreny de joc.

Cáseres, torna després de la lesió al genoll

La millor notícia per als groguets ha sigut la reaparició de Santiago Cáseres. L'argentí entrava en el minut 73 substituint Pedraza, i després d'estar de baixa per un esquinç de genoll que va patir en la tercera jornada de lliga.