Núria Mendoza i Leire Baños, primers fitxatges del Llevant

Les dues futbolistes arriben procedents de la Reial Societat, equip amb què han sigut cinquenes en la Lliga

Núria Mendoza i Leire Baños, amb la camiseta del Llevant
Núria Mendoza i Leire Baños, amb la camiseta del Llevant / Levante UD

El Llevant ja prepara la il·lusionant temporada que ve, en què competirà per primera vegada en la Champions League després d'un gran tercer lloc en la Lliga. Les defenses Núria Mendoza i Leire Baños, procedents de la Reial Societat, són els dos primers nous fitxatges de l'equip granota.

Totes dues jugadores han sigut internacionals amb la selecció espanyola sub-19 i van guanyar la Copa de la Reina amb l'equip donostiarra el 2019. Mendoza, de 25 anys, ha jugat 273 partits en la màxima categoria del futbol estatal i Baños, de 24, n'ha disputat 204.

Aquestes són les dues primeres incorporacions al nou projecte granota, que ja no comptarà amb la direcció des de la banqueta de María Pry, que deixa el club després de dues temporades.

Claudia Zornoza se'n va al Reial Madrid

La migcampista Claudia Zornoza deixa l'equip granota i fitxa pel Reial Madrid. La jugadora madrilenya, de 30 anys, arriba lliure després de signar una temporada excel·lent en el Llevant, amb el qual va aconseguir la classificació per a la Lliga de Campions. Va disputar 32 partits, en què va anotar dos gols.

També et pot interessar

stats