La Nucia s'endú el derbi contra l'Hèrcules i manté el lideratge

L'Intercity manté el pols pel primer lloc amb l'equip de César Ferrando en véncer 1-0 el Recreativo Granada

Romera i Borja Galán es disputen una pilota

La jornada 26 del grup cinqué de Segona RFEF deixa dos equips destacats en els dos primers llocs de la classificació. La Nucia manté el lideratge després de guanyar el derbi contra l'Hèrcules, però l'Intercity no perd l'estela dels de César Ferrando amb la victòria contra el Recreativo Granada. Aquests tres equips són els únics valencians en la zona d'ascens directe o play-off d'ascens, però l'Eldenc està a només un punt del cinqué lloc, després de guanyar el Puertollano. L'Alzira no ha passat de l'empat a casa i l'Atlètic Llevant ha perdut a casa i s'acosta a la zona perillosa.

La Nucia guanya el derbi contra l'Hèrcules

La Nucia ha aconseguit una victòria important (1-0) contra un rival directe, l'Hèrcules, en un dels derbis de la Comunitat Valenciana del grup cinqué. Aquest resultat amplia a cinc punts la distància dels de César Ferrando respecte al tercer lloc, que ocupen els alacantins. Un gol de Fofo deu minuts després de la represa ha sigut suficient perquè la Nucia sume els tres punts davant un Hèrcules impotent, que ho ha intentat fins al final, però s'ha estavellat contra una ben organitzada defensa local.

L'Intercity no afluixa

L'Intercity s'ha retrobat amb la victòria després de dos empats seguits i encadena ja 23 jornades sense conéixer la derrota. L'equip de Sant Joan d'Alacant ha vençut el Recreativo Granada amb un gol solitari de Pol Roige en el minut dos de partit. Els de Gustavo Siviero mantenen el pols pel primer lloc amb la Nucia, que és líder per major diferència de gols.

L'Alzira entropessa contra el cuer

L'Alzira ha fet un pas arrere en les aspiracions per jugar el play-off d'ascens a Primera RFEF, ja que no ha passat de l'empat a un contra el cuer, el Toledo, al Luis Suñer Picó. Després d'una primera part sense gols, els locals s'han avançat en el minut sis de la represa amb un gol d'Agustín Coscia. Però l'alegria ha durat a penes deu minuts, ja que Bernardo ha tornat a posar les taules en el 60. Aquesta entropessada deixa l'equip entrenat per Dani Ponz a quatre punts del cinqué lloc.

L'Eldenc no perd el tren del play-off

L'Eldenc continua en la lluita per entrar en la zona de play-off d'ascens a Primera RFEF després de la victòria aconseguida contra el Puertollano (3-2) al Nou Pepico Amat. Amb aquests tres punts, l'equip de José Juan Romero se situa a només un punt del Mar Menor, cinqué classificat. Els visitants s'han avançat en la represa, però els d'Elda li han donat la volta amb ters gols de Pablo, Ángel Sánchez i Albert Ramis. El Puertollano ha retallat distàncies en els instants finals, però el marcador ja no s'ha mogut

Derrota de l'Atlètic Llevant

El filial granota ha patit la segona derrota seguida en caure 0-1 a Bunyol contra el Melilla. Un gol de Jordán en la primera part ha sigut suficient perquè els visitants s'enduguen els tres punts de la Ciutat Esportiva. Aquest resultat deixa l'Atlètic Llevant a un punt de la zona de play-off de permanència i a només tres del descens directe a Tercera RFEF.