La Nucia s'afiança en el lideratge

L'Hèrcules assalta els llocs de promoció d'ascens i l'Intercity suma el segon triomf seguit en el grup cinqué de Segona RFEF

Els jugadors de la Nucia defensen un atac local
Els jugadors de la Nucia defensen un atac local / Twitter: @CD_ElEjido

La sisena jornada en el grup cinqué de la nova Segona RFEF només ha deixat una derrota dels equips valencians. La Nucia i l'Hèrcules han guanyat i segueixen en la part alta de la classificació, i l'Intercity ha aconseguit la segona victòria seguida. El derbi entre l'Atlètic Llevant i l'Eldenc ha acabat en empat, mentre que l'Alzira ha perdut contra el Melilla.

Tercer triomf seguit de la Nucia

La Nucia ha sumat la tercera victòria seguida després de véncer 0-2 en la visita a El Ejido. L'equip de César Ferrando s'ha avançat en la primera part amb un gol d'Álex Salto i Mariano ha sentenciat en la represa. Amb aquest resultat, els nuciers amplien a tres punts l'avantatge sobre el segon classificat.

L'Hèrcules es retroba amb la victòria

L'Hèrcules ha tornat a guanyar tres setmanes després. L'equip alacantí no ha donat opció a l'Atlètic Pulpileño i ha vençut per un contundent 0-4 amb gols de Raúl González (2), Pedro Sánchez i Aketxe. Els tres punts situen l'Hèrcules quart, en llocs de play-off d'ascens a Primera RFEF.

L'Intercity torna a guanyar

L'Intercity, que no havia guanyat en les quatre primeres jornades, ha sumat sis punts en les dues últimes i ja està en la part tranquil·la de la taula. Els de Sant Joan d'Alacant han superat el Manxa Reial amb un solitari gol d'Álvaro Pérez en la segona part.

Repartiment de punts en el derbi

L'Atlètic Llevant i l'Eldenc han empatat a un gol en l'únic derbi valencià de la jornada. El filial granota s'ha avançat en el marcador en la primera part amb una diana de Relu, i Eliseo, en el minut 90, ha fet el gol de la igualada. L'Atlètic Llevant acumula ja cinc partits sense guanyar i l'Eldenc encara no sap el que és guanyar en sis jornades.

Derrota de l'Alzira

L'única derrota valenciana de la jornada l'ha protagonitzat l'Alzira. Un gol a les acaballes del duel ha sigut suficient perquè el Melilla s'enduguera els tres punts del Luis Suñer Picó. Tot i això, els alzirencs es mantenen fora dels llocs de descens.