La Nucia es retroba amb el triomf

L'equip de César Ferrando ha tornat a guanyar nou jornades després en derrotar 1-0 el Sabadell

Els jugador de la Nucia celebren un gol
Els jugador de la Nucia celebren un gol / La Nucia

La Nucia ha tornat a somriure dos mesos després. L'equip de César Ferrando, que va guanyar en la primera jornada del grup segon de Primera RFEF, havia encadenat huit partits sense conéixer la victòria. La mala ratxa s'ha trencat en la desena jornada, amb un triomf per 1-0 contra el Sabadell.

Un gol de Javi Martín en el minut 76 ha sigut suficient perquè els de la Marina Baixa sumen tres punts molt valuosos, que els permeten abandonar els últims llocs de la taula.

L'Intercity rescata un punt

L'Intercity ha sumat un punt en un partit en què ha hagut de neutralitzar dues vegades un marcador en contra. Els de Gustavo Siviero han empatat 2-2 contra l'UE Logronyés i es mantenen en la part mitjana de la taula.

Un gol de Menudo ha avançat els visitants en la primera part i, només començar la represa, Carmona ha aconseguit l'empat. Però Arregui ha tornat a posar per davant el de La Rioja poc després. Vadik, ja en els instants finals ha situat el definitiu 2-2.

L'Alcoià no alça el cap

Des que es va situar líder en la sisena jornada, l'Alcoià només sap perdre. L'equip de Vicente Parras ha patit la quarta derrota seguida en caure 1-0 contra l'Amorebieta en terres basques.

Els alcoians han encaixat un gol quan només portaven jugats tres minuts de joc i no han sigut capaços de reaccionar en la resta del partit. Tot i la desfeta, l'equip de Vicente Parras acabarà la jornada en llocs de play-off d'ascens a Segona.