La Nucia posa la directa i ja busca els llocs capdavanters

Els de César Ferrando guanyen per 1-2 a Los Arcos d'Oriola i continuen amb la dinàmica ascendent.

Els de César Ferrando guanyen per 1-2 a Los Arcos d'Oriola i continuen amb la dinàmica ascendent. L'Oriola és castigat amb dos penals i cau a la huitena plaça del grup amb esta derrota.

El respecte i les poques ocasions marcaren la primera part. Tant el porter Leandro com Fornés no tingueren problemes per a malbaratar les ocasions en forma de tirs llunyans.

El descans donà pas als penals. Al minut 54 feien caure a terra Hermosa i Cristian marcava el primer per als de la Marina. Quan faltaven 20 minuts per al final, Toche, que acabava d'entrar al camp posava les taules al marcador.

A 5 minuts per al final un altre penal a favor de La Nucia. Aquesta vegada fou Cristian el que besà la gespa i Fofo l'autor del gol que donà la victòria a La Nucia. Els tres punts per als visitants que s’apugen al tren dels llocs de privilegi, mentre que l'Oriola veu amb preocupació com s'apropen perillosament al precipici.

Diumenge, per la televisió d'À Punt en directe els oriolans rebran l'Hèrcules. Els dos equips necessiten una victòria que els aprope als seus respectius objectius.