La Nucia i l'Intercity deixen l'ascens directe per a l'última jornada

L'Eldenc entra en play-off i l'Atlètic Llevant es queda en posicions de promoció de descens a falta d'un partit

Una victòria de l'Intercity li haguera certificat l'ascens directe a Primera RFEF
Una victòria de l'Intercity li haguera certificat l'ascens directe a Primera RFEF / Twitter: CFIntercity

Derrotes inesperades de l'Intercity i La Nucia en la penúltima jornada de Segona RFEF, que s'enfrontaran en l'última jornada per a decidir quin dels dos equips ascendirà, de manera directa, a la categoria de bronze del futbol espanyol.

L'Intercity no aprofita l'opció d'ascens (0-1)

Els "homes de negre", com es coneix popularment l'equip entrenat per Gustavo Siviero, ha encaixat la segona derrota de la temporada a l'estadi Antonio Solana d'Alacant contra el Polideportivo Ejido. L'Intercity, que ha jugat amb un jugador més els últims deu minuts, no ha pogut aprofitar l'entropessada de La Nucia per a certificar el lideratge del grup V de Segona RFEF.

La Nucia perd a Granada i perd Mariano (1-0)

El conjunt de César Ferrando ha pogut quedar-se sense opcions d'aconseguir l'ascens directe a Primera RFEF amb la derrota contra el filial natzaré, però la derrota de l'Intercity fa que els dos equips s'ho juguen tot, la pròxima setmana, al Camilo Cano. El davanter de La Nucia, Mariano Sanz, ha sigut expulsat amb roja directa i es perdrà l'últim partit de la temporada regular.

L'Hèrcules assegura el play-off (1-1)

Els de Sergio Mora han rescatat un punt de la visita de l'equip alacantí al Toledo, cuer de la classificació. Un punt que pot semblar insuficient vista la trajectòria de l'Hèrcules (quatre empats en els últims cinc partits), però que li asseguren virtualment la presència als play-offs d'ascens, ja que té tres punts d'avantatge respecte al sisé classificat a falta d'un partit.

L'Eldenc vol jugar la promoció d'ascens (1-2)

Un gol de Musa en el minut 94 de partit ha donat la victòria a l'equip d'Elda en la visita al Marchamalo, que s'ha quedat amb deu jugadors en el tram final del partit. Un triomf que sap a glòria perquè el col·loca en posicions de play-off a falta de l'última jornada, que disputarà contra el Recreatiu Granada al Nou Pepico Amat.

L'Atlètic Llevant es jugarà la permanència contra l'Alzira

El filial granota només ha pogut sumar un punt al camp del Mar Menor (1-1), que es troba immers en la lluita per l'ascens. Els de Chema Sanz, nou entrenador de l'Atlètic Llevant, rebran en l'última jornada l'Alzira, que hui ha segellat la permanència amb un triomf per la mínima (1-0) contra l'Atlètic Pulpileño. Els de Dani Ponz no es jugaran res en l'última jornada.

També et pot interessar

stats