La Nucia ix de la zona de descens

L'equip de César Ferrando ha guanyat 1-3 el Calahorra i suma dos triomfs seguits per primera vegada en la temporada

Els jugadors de la Nucia celebren un dels gols
Els jugadors de la Nucia celebren un dels gols / CF La Nucia

Set jornades després, la Nucia ha abandonat la zona de descens a Segona RFEF. L'equip de César Ferrando ha aconseguit la quarta victòria de la temporada i la segona consecutiva en véncer 1-3 el Calahorra, en la catorzena jornada del grup segon de Primera RFEF.

La Nucia s'ha avançat en la primera part amb un gol de Mariano poc abans del descans. Ángel López i Aketxe, ja en la represa, han assegurat el triomf i han fet inútil el gol local a les acaballes del duel.

Aquest triomf situa els de César Ferrando a mitjan taula, amb 18 punts, a quatre de la zona de play-off d'ascens a Segona Divisió, però també a només tres de la zona de descens a Segona RFEF.

Derrota del líder

El Castelló ha patit la tercera derrota de la temporada en caure 2-1 contra la Societat Esportiva Logronyés, tot i que els orelluts s'han avançat en el marcador en la primera part.

Cristian ha marcat el 0-1 en una acció d'estratègia en els últims moments de la primera part, però els de La Rioja han capgirat el partit en deu minuts amb un doblet d'Unzueta, el primer dels quals de penal. Tot i la derrota, els castellonencs es mantenen en el lideratge, però empatats a punts amb l'Eldenc.

L'Eldenc atrapa el Castelló

L'Eldenc s'ha refet de l'entropessada contra la Nucia amb un triomf a casa contra la Unió Esportiva Logronyés per un ajustat 2-1. Aquests tres punts permeten als de Fernando Estévez empatar a 27 punts amb el Castelló en el primer lloc del grup segon de Primera RFEF.

Els del Vinalopó Mitjà no han començat bé, ja que han rebut un gol en els primers minuts. Però l'Eldenc ha capgirat el marcador abans del descans amb dos gols de Soberón i Sergio Ortuño. En la represa, l'equip de Fernando Estévez ha patit per a assegurar el triomf, però finalment ha sumat tres punts que el mantenen en la lluita per l'ascens directe.

L'Intercity s'oblida de guanyar

L'Intercity ha encadenat la sisena jornada sense guanyar en empatar sense gols contra el Barça Atlètic a l'Antonio Solana. L'equip de Gustavo Siviero ha sigut millor en la primera part, però no ha tingut encert de cara a porteria i s'ha hagut de conformar amb un punt que el deixa una setmana més en la zona de descens a Segona RFEF.

L'Alcoià ix de la zona de play-off d'ascens

L'Alcoià no ha pogut estirar la bona ratxa de tres jornades sense perdre en caure per 1-0 contra el Reial Múrcia. Aquesta derrota trau l'equip entrenat per Vicente Parras de la zona de play-off d'ascens a Segona Divisió, que es queda ara a un punt. Un gol de Dani Vega en el temps afegit de la primera part ha sigut suficent perquè l'equip local sume els tres punts.

També et pot interessar

stats