La Nucia ix ben parat de Linares (0-0)

L’ascens a Segona B es resoldrà en una setmana a la ciutat esportiva Camilo Cano

El partit ha estat molt intens i amb un estadi ple i bolcat amb el seu equip
El partit ha estat molt intens i amb un estadi ple i bolcat amb el seu equip / Linares Deportivo

Tot i l’assetjament del Linares, especialment en l’última mitja hora del primer temps, els nuciers han eixit molt ben parats de la seua visita en terres andaluses. L’empat a 0 deixa l’eliminatòria oberta però amb l’avantatge de jugar a casa els últims 90 minuts.

El partit ha estat molt intens i amb un estadi ple i bolcat amb el seu equip, amb 6.000 aficionats congregats a Linarejos. La primera part ha estat totalment del Linares, que ha tingut contra les cordes els de la Marina Baixa amb ocasions molt clares de gol, especialment del local Chendo. El porter nucier, Óscar Fornés, ha estat providencial en almenys dos ocasions molt clares. Per a contrarestar el control local, Fofo, en tir de falta directa, ha pogut marcar per a La Nucia encara en la primera part.

La Nucia ha respirat en el descans i han eixit més tranquils i centrats en la segona part. Han avançat files i Fran Moreno i Juanjo han tingut dos ocasions bones. El partit ha acabat, com és normal, en l’àrea de La Nucia amb un Linares Deportivo entossudit a fer, almenys un gol.

La notícia negativa de l’enfrontament, que el central Neftali, fonamental en la rereguarda roja, es perdrà el partit de tornada a La Nucia en veure la targeta groga que el fa complir cicle.

També et pot interessar

stats