La Nucia consuma el descens a Tercera RFEF

L'equip de la Marina Baixa perd la categoria a falta de sis jornades perquè concloga la Lliga, després de caure per 0-6 contra el Mestalla

Els jugadors de la Nucia es lamenten després d'encaixar un gol
Els jugadors de la Nucia es lamenten després d'encaixar un gol / CF La Nucia

La jornada 28 de Segona Federació ha portat el primer descens d'un equip valencià. La Nucia és matemàticament nou equip de Tercera Federació, després de perdre per 0-6 contra el València Mestalla al Camilo Cano. L'equip de la Marina Baixa, amb 17 punts, ja està a 19 de la permanència, quan només en queden 18 en joc.

El duel ha quedat vist per a sentència en la primera part amb el 0-3, però els de Miguel Ángel Angulo encara n'han marcat tres més en la represa. Hugo González, amb un hat-trick, César Moreno, Joselu i Marco Camus han sigut els golejadors. Els de Miguel Ángel Angulo s'allunyen a quatre punts de la zona de descens.

L'Hèrcules s'oblida de guanyar

L'Hèrcules ha sumat el cinqué empat consecutiu i encadena sis jornades sense véncer, després d'empatar 1-1 contra el Terrassa al Rico Pérez. De la Nava, ja en el tram final del duel, ha igualat el gol inicial català i deixa els alacantins cinquens, a nou punts de l'ascens directe a Primera RFEF.

L'Oriola assalta la zona de play-off

L'Oriola continua en ratxa i dormirà en zona de play-off d'ascens a Primera RFEF. L'equip de Sergi Guilló, que encadena nou jornades sense perdre, ha derrotat l'Águilas per 2-1 i puja al quart lloc. Els gols de Bellari i Taulemesse han servit per a capgirar el marcador, després del gol inicial visitant.

El Torrent torna a la senda del triomf

El Torrent s'ha retrobat amb la victòria dues jornades després. L'equip que entrena Vicente Mir ha derrotat el Lleida per 2-0, a pesar que ha jugat més de cinquanta minuts amb un jugador menys. Adri Pérez i Chavarría han sigut els autors dels gols locals, que deixen els torrentins sisens, amb 40 punts, sis per damunt de la zona de descens.

L'Alzira suma un punt contra l'Europa

L'Alzira ha sumat un bon punt en la visita a un dels equips de la part alta de la taula, l'Europa. L'equip de Marc García ha empatat sense gols i es queda amb 36 punts, dos per damunt de la zona de descens.

Derrota de l'Atlètic Saguntí

L'Atlètic Saguntí no ha pogut traure res positiu de la visita al Cerdanyola. L'equip del Camp de Morvedre ha perdut per 1-0 i cau a la zona de play-off de permanència, amb els mateixos punts que el Formentera, ja en la zona de descens.