La Nucia baixa a Segona RFEF

L'equip de Mario Cartagena ha perdut per 2-0 contra el Reial Unió d'Irun i descendeix a la quarta categoria del futbol estatal

Juan Delgado es lamenta després d'una acció fallada
Juan Delgado es lamenta després d'una acció fallada / CF La Nucia

La Nucia necessitava almenys un empat per a mantindre la categoria en la visita al Reial Unió d'Irun, un rival directe en la lluita per la permanència en Primera RFEF. Però l'equip de Mario Cartagena ha perdut per 2-0 a l'Stadium Gal i ha consumat el descens a Segona RFEF, la quarta categoria del futbol estatal.

Els de la Marina Baixa han controlat el partit en la primera part i fins i tot al descans se n'han pogut anar per davant en el marcador. Però a penes començar la represa, els bascos s'han avançat a la treta d'un córner, en una acció mal defesa per La Nucia. A penes uns minuts després, Mariano ha pogut empatar, però no ha encertat a superar el porter rival, quan estava pràcticament mà a mà amb ell. Els de la Marina Baixa han tingut diverses ocasions per a marcar, però el que ha arribat és el segon i definitiu gol local, ja en temps afegit.

La Segona RFEF tindrà la temporada que ve almenys sis equips valencians: La Nucia, el València Mestalla, l'Hèrcules, l'Atlètic Saguntí, l'Alzira i l'Oriola. I podrien ser set, si el Torrent supera l'eliminatòria d'ascens contra l'Azuaga extremeny.