La Nucia no aguanta el ritme de l'Intercity, nou líder en solitari de la Segona RFEF

L'Hèrcules ha marcat com a visitant 555 minuts després, però el Reial Múrcia li ha empatat en el descompte

Els jugadors de l'Intercity celebren un gol contra l'Alzira
Els jugadors de l'Intercity celebren un gol contra l'Alzira / Twitter: CFIntercity

Sis jornades després, l'Intercity ha recuperat, gràcies a la victòria contra l'Alzira, la primera posició de la classificació de la Segona RFEF, un lideratge que ha compartit durant les últimes setmanes amb La Nucia, que se n'ha tornat de buit d'Águilas.

Intercity 3-0 Alzira

Després d'encadenar dos triomfs consecutius a domicili i amb tres baixes importants (el porter Manu Herrera, el defensa Ivan Kecojevic i el migcampista Maxi Ribero), l'Intercity ha golejat l'Alzira amb gols d'Álvaro Pérez, Benja i Cabrera, tots entre els minuts 60 i 76.

L'equip de Sant Joan d'Alacant, entrenat per Gustavo Siviero, no perd des de setembre i no deixa marge d'error a La Nucia pel lideratge, que atorga l'ascens directe a Primera RFEF. En canvi, l'Alzira de Dani Ponz només ha sumat onze punts en les dotze jornades de la segona volta, registre que l'ha allunyat de les cinc primeres posicions en les quals va arribar a estar classificat en els mesos de desembre i gener.

Águilas 2-0 La Nucia

L'equip de César Ferrando ha cedit en el pols amb l'Intercity, i el fet de no sumar la quarta victòria seguida ha fet que els del Camilo Cano caiguen a la segona posició. Tot i això, La Nucia depén de si mateix per a acabar líder de grup perquè rep l'equip alacantí en l'última jornada de la fase regular.

Reial Múrcia 1-1 Hèrcules

Un gol de Pau Miguélez en els primers compassos del partit ha trencat la ratxa de l'Hèrcules sense marcar com a visitant. 555 minuts després: des que Diego Jiménez va marcar en el minut 23 del partit contra el Marchamalo, els alacantins s'havien quedat a zero en les eixides al camp dels filials del Granada i del Llevant, del Mar Menor, del Socuéllamos i de La Nucia.

Però l'alegria no ha sigut total perquè, en l'últim minut del temps afegit, l'equip murcià ha empatat de penal i deixa els de Sergio Mora sense la segona victòria seguida. Els dos equips es mantenen en posicions de promoció d'ascens a Primera RFEF.

Melilla 3-2 Eldenc

Segona derrota seguida dels de José Juan Romero. Després d'encadenar cinc partits invicte, l'equip d'Elda ha vist frenada la seua progressió en la classificació i, després de la derrota a Múrcia, hui també ha tornat de buit de Melilla.

Toledo 2-2 Atlètic Llevant

L'equip granota rescata un empat que li permet no caure a posicions de descens. Arasa, en el minut 31, i Raúl Alcaina, a deu minuts del final del partit, han permés al filial granota sumar un punt que li permet esquivar el descens contra el cuer. No obstant això, l'Atlètic Llevant ha d'espavilar si vol salvar-se, ja que acumula cinc partits sense guanyar.

També et pot interessar

stats