La Nucia abandona la zona de descens

L'equip de Guillermo Fernández ha trencat la ratxa de sis jornades sense guanyar en véncer per 3-1 el Bilbao Athletic

Els jugadors de la Nucia celebren un gol
Els jugadors de La Nucia celebren un gol / CF La Nucia

La jornada 31 del grup segon de Primera RFEF només ha deixat una victòria valenciana, l'aconseguida per La Nucia contra el Bilbao Athletic, que serveix, a més, per a traure els de la Marina Baixa de la zona de descens en Segona RFEF. Els altres quatre equips valencians, l'Eldenc, el Castelló, l'Intercity i l'Alcoià, han perdut els respectius partits.

La Nucia trenca la mala ratxa

La Nucia ha tornat a véncer set jornades després en superar per 3-1 el Bilbao Athletic al Camilo Cano. L'equip entrenat per Guillermo Fernández s'ha retrobat amb la victòria a casa vora quatre mesos i mig després, ja que no guanyava des del 27 de novembre, quan es va imposar per 1-0 a l'Eldenc.

L'equip local s'ha avançat en el minut 16 amb un gol de Josema Raigal, però els bascos han empatat abans del descans. Ja en els minuts finals, Juan Delgado i Borja Calvo han desencadenat la bogeria en les grades del Camilo Cano, amb dols gols que donen tres punts claus a La Nucia en la lluita per la permanència. Ara els de Guillermo Fernández estan un punt per damunt de la zona roja.

Entropessades de l'Eldenc i el Castelló

En la part alta de la taula, tot continua igual després de les entropessades dels dos primers classificats. L'Eldenc ha caigut 1-0 en la visita a un dels equips més en forma del grup, l'Amorebieta, que amenaça el segon lloc del Castelló. Els alb-i-negres han patit una inesperada derrota al Castàlia contra el cuer, el Calahorra, en un partit en què es van avançar gràcies a un gol de Pablo Hernández. Però els de La Rioja li han donat la volta al duel amb una diana en els últims minuts i això ha indignat l'afició local, que ha demanat la destitució d'Albert Rudé, després de sumar només cinc dels dotze últims punts.

L'Alcoià i l'Intercity s'acosten al precipici

L'Alcoià i l'Intercity tampoc han pogut puntuar. L'equip de Vicente Parras ha perdut 3-2 en la visita a l'Atlètic Balears. Els gols de Raúl Alcaina i Liberto Beltran han sigut insuficients per a endur-se alguna cosa positiva de l'Estadi Balear. Ara els d'Alcoi es queden a només dos punts del descens.

L'Intercity ha patit una dura derrota en la visita a l'Osasuna Promesas. Tot i que s'han avançat en el marcador en el minut 5 amb un gol d'Aarón Piñán, els de Gustavo Siviero han caigut 5-1 i es queden a només un punt de la zona de descens.