Nova actuació solidària del Vila-real

El Vila-real CF donarà més de 1.700 litres de llet en la campanya #NingúnNiñoSinBigote.

Mariano Barbosa i Mario Gaspar promocionen la campanya solidària
Mariano Barbosa i Mario Gaspar promocionen la campanya solidària / Vila-real CF
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Cristóbal Molina
11 de juliol 2018 - 21:05

A banda de portar il·lusió cada setmana als aficionats, de vegades els clubs de futbol també trauen el seu vessant més solidar i aquesta il·lusió es trasllada a qui més ho necessita, siga o no siga seguidor del club. Quan es tracta d'ajudar els altres, els equips es bolquen en aquells que els necessiten. És el cas del Vila-real CF, el club de la Plana que s'ha volgut adherir a una campanya impulsada per l'Obra Social 'la Caixa' sota el títol de #Ningúnniñosinbigote. L'objectiu d'aquesta és recaptar un milió de litres de llet per a cobrir les necessitats de més de 220.000 xiquets i xiquetes que acudeixen, any rere any, als Bancs d'Aliments d'Espanya. Els groguets volen col·laborar-hi amb el lliurament de més de 1.700 litres, perquè els xiquets de la província puguen gaudir d'aquesta iniciativa.

Serà el Banc d'Aliments de Castelló el que s'ocupe de repartir la donació del club. D'aquesta manera fan pinya dues institucions locals que treballen per la societat de les comarques de la província de Castelló, cadascun d'ells en la seua parcel·la, però sempre encaminats a buscar el bé social.

La relació del Vila-real CF i l'Obra Social 'la Caixa' ve de lluny, ja que des de 2013 venen treballant en projectes comuns. L'acord per ara és fins el 2021, per això sabem de segur que en els pròxims anys els xiquets de la província podran anar al Madrigal amb un bigot de llet ben marcat en blanc, com a prova que aquesta obra solidària ha fet diana allí on calia.

També et pot interessar

stats