El nou propietari del Castelló assegura que la meta és ascendir a Primera Divisió

Bob Voulgaris assegura que vol seguir els passos de Tony Bloom, propietari del Brighton anglés

Així és Voulgaris, el nou propietari del CE Castelló

La compravenda del CE Castelló ja és una realitat i el nou propietari ja s'ha presentat en societat. Ho ha fet davant els mitjans de comunicació on ha exposat els punts clau per a tractar en el seu projecte en un dia com el del centenari del Castelló.

L'empresari i jugador de pòquer, Bob Voulgaris, d'origen grecocanadenc, ha assegurat que no ha comprat el club com una mena de hobby, sinó que l'ha comprat per treballar amb ell i dur-lo a la Primera Divisió.

Això si, Voulgaris ha demanat paciència a l'hora de treballar. Sap que cal fer inversions, però també que no es poden fer sense un pla minuciós. De fet, no s'ha oblidat de mencionar que s'ha de fer faena en tres punts clau com són les instal·lacions per al futbol base i llocs d'entrenament, l'estadi i, sobretot, la plantilla. Una última qüestió sobre la qual té poc de marge amb el final del període a poc més d'un mes perquè finalitze i en la qual només tenen catorze jugadors amb contracte.

L'empresari no ha volgut parlar de propietat, sinó de custòdia de l'equip i s'ha presentat com una persona treballadora, i amb una ment estratègica. Però també s'ha presentat com una persona que sap que ha d'estar ben acompanyada en el seu dia a dia. Richard Bentley, Robin Taylor i Dave Reddin són els tres noms que ha mencionat i que estaven presents, que s'encarregaran de la direcció financera, de màrqueting i esportiva.

Finalment, Voulgaris s'ha comparat amb Tony Bloom, actual propietari del Brighton i també jugador de pòquer; i ha dit que li agradaria aconseguir una situació pareguda a la del club anglés. El 2009, Bloom el va comprar quan estava en la Tercera Divisió del futbol anglés, com ara el CE Castelló. En dos anys el va ascendir a la Segona Divisió i huit anys més tard, a la Premier League, on s'ha convertit en un club consolidat i on, la passada campanya va finalitzar en novena posició.

També et pot interessar

stats