El nou Mestalla tindrà un aforament de 70.000 persones i estarà acabat l'estiu de 2025

Lay Hoon assegura que el club disposa del finançament necessari per a concloure el nou estadi valencianista, que costarà uns 120 milions d'euros

El nou Mestalla tindrà un aforament de 70.000 persones i estarà acabat l'estiu de 2025

L'expresidenta del València Lay Hoon ha assegurat que el club disposa hui dia del finançament necessari per a concloure el nou Mestalla, que tindrà un aforament de fins a 70.000 persones i que es construirà en un període entre 30 i 34 mesos des que els donen la llicència. Així, podria estar acabat l'estiu de 2025.

Lay Hoon ha explicat que l'estadi costarà uns 120 milions d'euros i que ja en tenen 80 dels fons CVC. Segons ha explicat, això suposa un gran punt de partida per al huitanta o noranta per cent de l'estadi, i no hi ha cap problema per a finançar els trenta o quaranta milions restants. A més, ha apuntat que, quan estiga complet, la inversió al nou estadi superarà els 300 milions i serà un recinte de categoria quatre de la UEFA. 

El club s'ha compromés a construir un estadi de 66.000 seients, ampliable a 70.000 en un termini de cinc mesos, i Lay Hoon ha explicat que el València ha manifestat a la FIFA el seu compromís per a ser seu del Mundial 2030. 

L'expresidenta del València ha confirmat que, en les reunions mantingudes amb els representants de l'Ajuntament de València i de la Generalitat, li han confirmat que l'ATE del nou Mestalla està caducada. Però, diu que les autoritats li han traslladat que si es compleixen totes les condicions de l'ATE, es podran mantindre tots els beneficis que se'n deriven.

“És important continuar treballant, centrar-nos en aconseguir èxits al terreny de joc, que l'estadi es construïsca i que es recupere la relació i la confiança amb l'afició”, ha dit Lay Hoon en roda de premsa per a explicar la situació del nou Mestalla. D'altra banda, la persona de confiança del màxim accionista del club, Peter Lim, ha apuntat que el mercat està molt tranquil, però que el departament esportiu treballa intensament amb l'entrenador per a tindre un equip competitiu. 

Per acabar, Lay Hoon s'ha referit a la filtració dels àudios de l'expresident del club, Anil Murthy. “Les seues paraules han sigut desafortunades i lamentem els danys que han suposat per a l'afició, les autoritats i la ciutat”, ha conclòs.

També et pot interessar

stats