Nino fa justícia i rescata un empat per a l'Elx (2-2)

El davanter marca dos gols en les acaballes del partit contra el Lugo i es converteix, amb 132 gols, en el màxim golejador històric dels franjaverds.

Nino en la foto oficial prèvia al partit
Nino en la foto oficial prèvia al partit / La Liga
09 de febrer 2020 - 23:55

Nino, sempre Nino. El capità, una vegada més, és un futbolista que sempre està ahí. A l'Anxo Carro la seua capacitat de lluita ha fet possible que l'Elx no tornarà sense punts. I això que ha perdonat moltes ocasions al rival durant la primera part. La soca del pal, en la més clara, ha evitat el gol de Fidel. El Lugo, a diferència dels il·licitans, mitjançant Yanis ha posat els seus per davant.

Els de Pacheta han continuat igual. Amb verticalitat han aparegut noves ocasions. Nuke, per dues vegades, ha pogut equilibrar el partit. No tenien el seu dia els jugadors de l'Elx que estaven negats de cara al marc contrari. Tampoc Pere Milla, un dels futbolistes més en forma, ha aconseguit marcar.

Després del pas pels vestidors, nou contratemps per a l'Elx. Carrillo, en una jugada d'estratègia, eixamplava les diferències. El 2-0 per al Lugo no era just. Tot semblava perdut i Pacheta no volia aquest final per als seus deixebles. L'entrada de Jonathas i d'Escriche significava jugar amb quatre davanters. L'aposta ha eixit bé. En dos minuts Nino li ha pegat la volta al partit. El capità, una llegenda immortal als39 anys, ha aparegut en escena per a marcar en el 85 i en el 87. El de Vera suma 132 gols amb la samarreta franjaverda. Hui ha superat a l'històric Pierita i ja no té a ningú per davant.

Amb els gols de Nino, l'Elx ha rescatat un punt molt important per a seguir en les posicions capdavanteres. El somni de lluitar per l'ascens està viu. Ara bé, en la part alta de la classificació està tot en un mocador.