Nino fa història en l'Elx

Nino és el jugador que més partits ha disputat en la història de l'Elx. El partit contra el Mallorca ha sigut el 362.

Vídeo: Nino, més de 200 gols marcats

El davanter supera el rècord que fins ara tenia des de l'any 1965 el defensa Miguel Quirant. 

Nino va debutar amb 18 anys en l'Elx, el 8 de novembre de 1998, en un partit contra el Reial Múrcia. Va nàixer a Vera, coincidí amb Casillas en el juvenil de Reial Madrid, i després va passar al planter de l'Elx. 

El gol que va fer en temps afegit en el partit contra el Melilla fou decisiu perquè el conjunt il·licità pujara a  Segona A.

Debut en Primera Divisió

 

En la campanya 2000/2001 va formar part de la plantilla del primer equip. Després de 8 temporades en el club, fitxa pel Llevant a l'estiu de 2006 i debuta en Primera Divisió. En el club granota va tindre una trajectòria grisa i el van cedir al Tenerife. 

En l'equip insular va firmar el 2008/2009 una de les millors temporades de la seua carrera. Va ser el màxim golejador de Segona A amb 29 gols, i fins i el nomenaren millor jugador del campionat. Va ser una temporada redona perquè el Tenerife va pujar a Primera Divisió.

Tot i això, els canaris només estigueren un any en la màxima categoria del futbol espanyol, però Nino va jugar tres temporades més en l'elit amb l'Osasuna, on va arribar en l'estiu de 2011. 

En el club navarrés va viure un dels pitjors moments de la seua carrera a causa d'una lesió en la pretemporada de 2013. Nino es va trencar el lligament creuat interior de la cama dreta. Va estar nou mesos sense competir. Els metges li van donar possibilitats escasses de tornar al futbol professional però el davanter va superar la lesió i va reaparéixer amb l'Osasuna, precisament a l'estadi que es sa casa, el Martínez Valero, el 14 de febrer de 2014, en un partit de Primera Divisió entre l'equip de Pamplona i l'Elx.

Després de dos temporades més en l'Osasuna, l'any 2016 tornà al club il·licità on, després del partit d'este cap de setmana, ja és el jugador amb més enfrontaments disputats amb la samarreta verda i blanca, un total de 362 partits. Nino ha marcat més de 100 gols amb l'Elx, una gran majoria en Segona A.  

El davanter ha disputat 362 partits en l'Elx / Sonia Arcos (Elx C.F.).

Un dels jugadors que més partits ha jugat en el futbol espanyol

El hui capità de l'Elx figura com el tercer jugador que més partits ha disputat en el futbol espanyol en les primeres categories, amb 666 encontres. Està a 8 partits del segon jugador, Robert Fernández, l'exjugador del València i a hores d'ara secretari tècnic del FC Barcelona. De fet, pot superar-lo. El que més partits ha jugat en competició espanyola és César Caneda, l'exjugador de l'Athletic Club, que aquesta temporada juga al Logronyés, en 2B, amb 39 anys, i que té una xifra de 700 partits. Està actiu, té 39 anys i juga en Segona B en el Logronyés. 

Al juny, Nino complirà 38 anys. El davanter està molt centrat en l'objectiu de viure l'ascens a Segona de l'Elx, cosa que va passar quan començà la carrera. 

També et pot interessar

stats