Nikola Vukcevic es lesiona amb la seua selecció

El jugador havia recuperat la forma després d'una dolència en l'esquena, i ara es torna a lesionar amb la seua selecció

Vukcevic torna a lesionar-se en la concentració de la selecció de Montenegre
Vukcevic torna a lesionar-se en la concentració de la selecció de Montenegro
25 de març 2021 - 16:30

No és la primera vegada que passa, tot el contrari. Nikola Vukcevic està lesionat, notícia que ha arribat, també una vegada més, amb la seua selecció, Montenegro. Segons el comunicat mèdic que ha fet públic el Llevant, el futbolista pateix "un trencament muscular en el recte intern de la cuixa esquerra".

El jugador ha sigut sotmés aquest migdia a unes proves mèdiques, després que ahir no disputara cap minut (no va ser ni convocat) en la victòria de Montenegro a Letònia (1-2), en el primer partit de les eliminatòries prèvies de classificació per al Mundial de Qatar 2022.

El club ha informat que el jugador tornarà a València "en els pròxims dies", i el tractament i recuperació serà a càrrec dels serveis mèdics del conjunt granota.

L'historial de Vukcevic amb el Llevant és llarga i, alguna d'elles, amb la seua selecció. De fet, en la seua primera temporada en el club, va estar envoltat de la polèmica en jugar un partit amb la seua selecció després de no jugar el cap de setmana anterior amb el conjunt granota.

També et pot interessar

stats