En-Nesyri amarga el Llevant al Pizjuán

El gol del Sevilla arriba en el minut 92, quan el Llevant assaboria l'empat.

Paco López protesta una de les accions del partit
Paco López protesta una de les accions del partit / Efe.

Un gol d’En-Nesiry en el temps afegit ha impedit que el Llevant puntue al Sánchez Pizjuán. L'equip granota, que havia sabut neutralitzar el Sevilla, ha vist que l'excel·lent treball defensiu dels de Paco López durant tot el partit no ha servit per a sumar un punt. El Llevant ha tingut opcions de marcar en el primer acte, però s'ha vist obligat a defensar-se en el segon període i s'ha quedat a molt poc d'obtindre el premi.

El Sevilla FC ha començat el partit dominant, però sense trobar porteria. Lucas Ocampos l'ha tastada prompte. El Llevant no ha patit en excés, però la qualitat local permetia crear perill. Iván Rakitic i Munir han tingut la seua, això sí en llançaments llunyans. Als de Paco López els ha faltat precisió en l'eixida de baló, han mantingut una gran concentració defensiva i han sabut esperar les ocasions. Primer Enis Bardhi, en un llançament llunyà. L’oportunitat més clara ha sigut la de José Luis Morales, que ha robat un baló, però no ha encertat en el llançament final quan es trobava sol davant Bono i quan tenia Bardhi sol al costat.

Segona part defensiva

L'inici del segon acte ha sigut un calc del primer. Ocampos i Munir han tingut opcions amb arribades, que no han acabat amb ocasions molt clares. Al Llevant li ha costat eixir del seu camp.

El doble canvi amb l'entrada de Mickaël Malsa i Jorge de Frutos no ha pogut ser efectiu, quan el Sevilla en una ràpida contra ha sorprés el Llevant i Munir ha marcat el gol després que Koundé agafara Jorge de Frutos i provocara l'errada del madrileny. L'àrbitre ha anul·lat l'acció després de consultar amb el VAR.

Sense ocasions clares, ni de l’un ni de l’altre, el partit s'ha decidit en l'afegit quan una centrada de Jesús Navas l'ha rematada En-Nesiry amb el cap i ha fet impossible l'estirada d'Aitor Fernández.

També et pot interessar

stats