Nadal granota: el futur de l'equip serà el tema de conversa a taula

En la celebració de la nit de Nadal, segur que moltes famílies llevantinistes ja han decidit no parlar de futbol per a no acabar barallant-se

Nadal granota
Inma Cerro
24 de desembre 2021 - 16:20

Amb totes les precaucions, les famílies llevantinistes tornaran a celebrar aquesta nit de Nadal. Segur que la iaia ja ha dit que el futbol és tema tabú, que sempre acaben disgustant-se. Però serà inevitable que s'acabe parlant del futur de l'equip. Hi haurà l'oncle que diu que ell ja s'ha fet a la idea, que són equip de Segona.

També la cosina que confia en Alessio, que encara queda molta Lliga, que fa falta que algú pose orde al vestidor. El iaio dirà que troba a faltar Paco López, i els germans menuts, que Pepelu ha de ser titular. La mare patidora tornarà a posar els adolescents a fer càlculs per a la salvació. I el nebodet que no es perd un partit ensenyarà les seues fotos pels estadis de Primera. 

Del derbi sols voldrà parlar el cunyat valencianista, els granotes ja en tindran prou a recordar el pas de Pereira per l'equip. Alguns menuts destaparan amb il·lusió la camiseta de Roger Martí que els portarà el Pare Noel. I abans que acabe la nit, tots brindaran amb un mateix desig, la permanència.

També et pot interessar

stats