Mustafi: "He vingut al Llevant perquè he sentit que realment em volien"

El nou jugador del club granota ha sigut presentat al Ciutat de València

El nou jugador del Llevant, Mustafi, ha sigut presentat a l'estadi Ciutat de València
El nou jugador del Llevant, Mustafi, ha sigut presentat a l'estadi Ciutat de València

El nou jugador del Llevant, Shkodran Mustafi, ha sigut presentat a l'estadi Ciutat de València. Mustafi, que ja coneixia la ciutat per haver jugat durant dues temporades al València CF, ha afirmat que s'ha sentit impressionat quan ha arribat a les instal·lacions perquè no l'havia vist després de les obres i "pareixia un altre estadi".

Sobre el fet que Mustafi haja recalat en el club blaugrana, l'alemany ha assegurat que la seua decisió ha estat motivada, a més de pel benestar de la seua família, pel fet que ha sentit que l'equip el volia realment i no per ser un jugador lliure més.

Mustafi ha dit que va escoltar totes les opcions i que ha sigut lliure d'escollir on anar, fet que li dona forces per a poder donar el millor de si mateix en el camp.

El jugador ha matisat que ja està quasi al 100% per a debutar amb el club després d'haver-se entrenat durant diversos dies amb els seus nous companys. Precisament, del grup ha destacat que és un equip on no hi ha estreles, sinó treballadors, situació que encara el motiva més.

També et pot interessar

stats