Murthy va voler acomiadar Gracia després de l’empat contra el Cadis

L’eixida no es va concretar perquè no es va arribar a un acord econòmic i el club ja tenia Míchel en la recàmera.

Javi Gracia, en la banqueta del Sánchez Pizjuán, durant el partit contra el Sevilla
Javi Gracia, en la banqueta del Sánchez Pizjuán, durant el partit contra el Sevilla / José Manuel Vidal (Efe)

Segons ha pogut saber À Punt en exclusiva, el president del València CF, Anil Murthy, va voler despatxar l’entrenador de l’equip, Javi Gracia, després de l’empat a un contra el Cadis al Mestalla, el 4 de gener. Era el huité partit seguit sense guanyar en la Lliga i deixava el València amb els mateixos punts que el primer equip en llocs de descens.

Només la falta d’un acord econòmic entre les dues parts va frenar l’eixida del tècnic navarrés. Aquest mateix problema, la falta d’entesa per a resoldre el contracte que els unia, ja va evitar que Gracia abandonara la banqueta el passat mes d’octubre, quan va fer un intent de dimitir perquè no havien arribat els reforços que havia demanat.

Paral·lelament, el club ja havia assolit un acord, fins i tot abans del partit contra el Cadis, amb el que seria el seu substitut en la banqueta, Míchel González. Precisament l'entrenador madrileny va rescindir el contracte que l’unia amb el Pumas mexicà poc abans que es fera oficial l’arribada de Gracia al Mestalla.

La victòria a Valladolid i la classificació per als huitens de Copa del Rei van frenar l’operació, però les derrotes contra l’Atlètic del Madrid i el Sevilla l’han tornat a reactivar. La decisió es podria precipitar aquest dissabte si el València, actualment a només dos punts de la zona de descens, no guanya l’Elx al Mestalla.

També et pot interessar

stats