Murthy es reuneix amb Kondogbia i la resta de capitans

El president del València ha citat abans de l'entrenament el migcampista francés amb Gayà, Carlos Soler, Jaume i Paulista.

Murthy es reuneix amb Kondogbia i la resta de capitans
Murthy es reuneix amb Kondogbia i la resta de capitans

Primer cara a cara entre Kondogbia i el president del València, Anil Murthy, després que el migcampista carregara contra la figura del mandatari en les xarxes socials, i assegurara que se sentia totalment enganyat. De rerefons, la seua frustrada eixida cap a l'Atlètic de Madrid.

Ha sigut abans de l'entrenament a Paterna quan Anil i Kondogbia, davant de la resta de capitans de l'equip com ara Gayà, Paulista, Carlos Soler i Paulista, s'han vist cara a cara per a tractar de solucionar la seua situació particular i el moment complicat perquè passa l'equip.

Cal recordar que des que esclatà aquesta tensa relació, la situació de Geoffrey Kondobia és d'una incertesa absoluta. Unes suposades molèsties en el taló l'han deixat fora de la dinàmica del grup, curiosament des d'aquell moment. El futbolista francés fa més de dues setmanes que no s’exercita amb els companys i la situació sembla que va per a llarg. De moment, Kondogbia serà també baixa per al partit contra el Getafe.

També et pot interessar

stats