Murthy: "Era impossible afegir costos a la plantilla"

El president del València ha explicat per què el club no ha fet cap fitxage en el mercat d'estiu, que es va tancar anit.

Anil Murthy, en declaracions als mitjans del club

Anil Murthy, president del València, ha parlat aquest dimarts per als mitjans del club, i ha explicat per què el club no ha fet cap fitxage en el mercat d'estiu, que es va tancar anit. "Era impossible sumar més costos a la plantilla", ha dit.

Murthy ha dit que cal rebaixar en 100 milions el pressupost per a complir el 'fair play' financer, i no ho han aconseguit.

"Entenc la frustració de l'afició i de l'entrenador", ha dit el president del València en una entrevista als mitjans oficials del club. Murthy ha reconegut que no està satisfet amb el resultat d'aquest mercat però que en comptes de prendre decisions populars, "hem volgut ser responsables".

El València tancava la passada mitjanit el mercat sense cap fitxatge. Tot i això, per les oficines del club ahir passaren tant el president com també el secretari tècnic, Miguel Ángel Corona. Murthy havia confirmat de matí que Kondogbia es quedaria, que no hi hauria més eixides en la primera plantilla i que es treballaria per a fitxar un central i un migcampista, que al remat no han arribat.

També et pot interessar

stats