Murthy carrega contra Rubiales, Zorío i la premsa

El diari 'Superdeporte' publica set nous àudios del president del València en el transcurs d'un dinar amb cinc empresaris valencians

Murthy carrega contra Rubiales, Zorío i la premsa
Murthy carrega contra Rubiales, Zorío i la premsa
19 de maig 2022 - 23:38

El diari Superdeporte ha publicat set nous àudios de la conversa del president del València, Anil Murthy, amb cinc empresaris valencians en el transcurs d'un dinar.

En el primer, Murthy fa paleses les seues diferències amb el president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales. Es mostra molest en relació amb la reunió amb Rubiales i el president del Betis pel que fa al repartiment de les entrades de la final de la Copa del Rei a La Cartuja. Segons censura, el 35 per cent eren per al València i la resta, per a l'equip sevillà. Respecte al contenciós amb la Federació per la Supercopa de l'Aràbia Saudita, afirma que "el València s'ha gastat molts diners en advocats i és una qüestió d'honor".

Murthy també al·ludeix en els àudios Miguel Zorío, expresident del València i portaveu de la plataforma Marea Valencianista, crítica amb la gestió de Meriton. Considera que darrere de Zorío està l'expresident del club, Manuel Llorente, i assegura que els membres de la Tertúlia Torino "no pinten res".

En el tercer dels àudios publicats, el mandatari del València afirma que falta un portaveu per comunicar el projecte del club i connectar amb l'afició. Diu que el Piojo López podria ser aquesta figura, però està a l'Argentina.

En els àudios, Murthy també fa referència a la premsa. Assegura que el periodista esportiu Julio Insa és amic seu i que "ha tingut vint entrades per a la final. Ho sap tot, està mirant això de Llibertat VCF, etc.".

A més, Murthy afirma que, quan va náixer VCF Media, tota la premsa local se'ls va posar en contra:

En l'últim àudio el president del València al·ludeix al director del diari Superdeporte, Rafa Marín. Segons diu, "el xic que buidava el fem ara és el director de Superdeporte, perquè estava ahí... 500 euros i tin, tu ara eres el director".

També et pot interessar

stats