Murthy assegura que no sap res de l'ultimàtum de Joan Ribó

El president del València CF, preguntat per À Punt, ha reconegut que no ha vist les declaracions de l'alcalde.

Murthy assegura que no sap res de l'ultimàtum de Joan Ribó

Anil Murthy, el president del València CF, ha assegurat que no ha vist les declaracions de l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó, en les quals donava un ultimàtum a Meriton Holdings per l'estat de l'ATE que afecta l'estadi. "No he vist les seues declaracions, però crec que té interés a acabar el camp, i nosaltres també", ha manifestat Murthy en ser preguntat pels companys de la redacció d'Esports d'À Punt.

Ribó anuncià el passat 27 de novembre en un acte al consistori que el termini perquè el promotor, és a dir, el València Club de Futbol, complisca les seues obligacions amb el nou estadi de Mestalla i el projecte que l'envolta finalitzarà el 15 de maig de 2021. "Jo no posaré línies roges, però hi ha línies roges", remarcà l'alcalde referint-se a la llei que marca la finalització de l'ATE.

No és l’única vegada que Ribó s'ha referit a la situació de l'estadi. El dilluns 21 de novembre, en una entrevista en Les notícies del matí, d'À Punt, Joan Ribó manifestà que Meriton pareixia "que visquera en una altra galàxia", i ja va advertir als directius que “Si el València CF no mou fitxa, passarem a altres nivells”.

També et pot interessar