Multes de 5.000€ als detinguts pels insults racistes a Mestalla

També tindran prohibit l'accés a recintes esportius durant un any

Imatge del partit en què Vinícius va ser expulsat a Mestalla i va rebre insults racistes
Imatge del partit en què Vinícius va ser expulsat a Mestalla i va rebre insults racistes

La comissió antiviolència ha acordat proposar multes de 5.000 euros i prohibició d'accés als recintes esportius durant un any a tres individus que han sigut identificats com a autors de gestos de tipus racista dirigits contra Vinícius en el partit València-Reial Madrid jugat el 21 de maig a Mestalla.

La Comissió entén "que els autors eren coneixedors del fet reprovable de les seues accions en haver-se repetit aquest tipus de conductes i haver sigut objecte de sancions els seus autors en diversos partits al llarg d'aquesta temporada i, també, provocar la detenció del partit".

Amb motiu del partit, antiviolència també va proposar multar amb 3.001 euros, i prohibició d'accés a recintes esportius per un període de sis mesos, a un aficionat que, en un local pròxim el camp del València va alterar l'ordre i es va enfrontar als funcionaris quan van intervindre perquè deposara l'actitud.

A més, antiviolència ha proposat multes majors, de 60.001 euros, als quatre individus identificats com a autors de penjar d'un pont pròxim a la Ciutat Esportiva del Reial Madrid un ninot amb la samarreta del madridista Vinícius Júnior i una pancarta amb el lema "Madrid odia al Real".

Els autors dels fets, que van ocórrer el passat 26 de gener abans del partit de quarts de final de la Copa del Rei entre el Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid, tindran també prohibit l'accés a recintes esportius durant dos anys, segons va confirmar el Consell Superior d'Esports.

També et pot interessar

stats