Mouctar Diakhaby ja és jugador del València

La defensa del València es veu reforçada amb l'arribada del jove jugador francés

El central francés i Anil Murthy han signat el contracte.
El central francés i Anil Murthy han signat el contracte. / Font- Valencia CF

El València CF ja té un nou membre per a la plantilla 2018-2019. El central ha signat el seu contracte com a nou jugador blanc-i-negre fins al 30 de juny de 2023, amb una clàusula de rescissió de 100 milions d'euros.  El central de 21 anys va arribar ahir de vesprada procedent de l'Olympique de Lió. 

El fitxatge s'ha fet oficial després que passara la revisió mèdica en una clínica valenciana. Es tracta de la tercera incorporació dels de Marcelino que, amb Diakhaby, tindrà sis centrals en la plantilla. 

Diuen que el jugador francés és l'hereu d'Umtiti, que vola en cada partit. Estava en l'agenda d'equips de la Premiere League, com ara el Manchester City.

Es va criar en el planter de l'Olympique de Lió, però va començar en l'USSA Vertou i va passar en el seu moment pel Nantes. 

El jove és un central poderós en el joc aeri i molt contundent en les distàncies curtes. A més a més, té bona eixida de pilota i quan està protegit pels seus companys, es desimbol millor que a camp obert. Sol actuar com a central esquerrà, encara que és destre.

Les seues primeres paraules com a jugador valencianista han sigut:

"Estic molt content de defendre els colors del València. Amunt València!!"

També et pot interessar

stats