Mosquera-Cenk, la nova parella de moda del València CF

Ha aconseguit tres porteries a zero en quatre partits disputats junts

Informació a partir del minut 3

Quatre partits junts, tres porteries a zero. Sols un gol en contra en 360 minuts. És el balanç de la nova parella de moda en el València CF: la dels centrals Mosquera-Cenk.

Els dos arrancaren la temporada com a tercer i quart central. Estaven cridats a ser els substituts del capità, Paulista, i de Diakhaby, el segon millor pagat de la plantilla.

Ara, el destí els ha portat a ser fixes en l'onze. Cenk s'ha sobreposat a les lesions, a falta de confiança. Els cinc milions que es van pagar per ell en estiu li han pesat durant tota la temporada. 

Però amb l'eixida de Paulista i la lesió de Diakhaby, l'equip el necessitava. I això li ha fet traure la seua millor versió.  

Al costat té Mosquera que, amb dènou anys i sense fer soroll, s'ha guanyat la titularitat. Ara, fins i tot, l'ha convocat la selecció espanyola sub 21.

La temporada passada no va jugar cap minut. Ara, el seu amic Yarek viu una situació semblant. El de Polinyà del Xúquer pensava sumar minuts enguany en el filial, però la situació del primer equip l'ha portat a convertir-se en el tercer central. Amb díhuit anys, es manté a l'espera de la seua oportunitat.

També et pot interessar

stats